Categorieën

JumpKing Trampolines Nederland

Nieuwsbrief

Ronde Trampolines

Er zijn 2 producten
Ronde Trampolines

Een revolutie in trampoline technologie

De JumpPOD van JumpKing betekende een mijlpaal in de trampoline wereld en is vandaag de dag de meest verkochte trampoline ter wereld. Zijn revolutionaire technologie, het handige alles-in-één pakket en zijn unieke design, vallen zowel bij ouders als bij hun kinderen in de smaak. Het typische geïntegreerde veiligheidsnet sluit onderaan volledig af en voorkomt dat kinderen tijdens het springen op het randkussen terecht kunnen komen. Dit zorgt voor extra veiligheid, ook voor de allerkleinsten.

Alles-in-één combinatie

De JumpPOD biedt een compleet pakket in één enkele doos: een trampoline, een veiligheidnet, een afdekzeil, een ladder en een schoenenzak. Alles past perfect bij elkaar en is op elkaar afgestemd. Dit komt niet aleen de montage ten goede, maar maakt van de JumpPOD ook de mooiste trampoline op de markt. Het fijnmazige net staat mooi opgespannen en zorgt voor een mooi ogend geheel.

Met de JumpPOD bewijst Jumpking opnieuw zijn vooruitstrevende aanpak op vlak van design en veiligheid. Met Jumpking kiest u voor zekerheid en comfort.  

Meer